Участь у квесті «Україна – серце Європи»

25 травня 2023 року здобувачі освіти ДНЗ “Южноукраїнський професійний ліцей”, які проживають в гуртожитку, взяли участь у квесті «Україна – серце Європи», який організували працівники Южноукраїнського міського історичного музею.
Метою заходу було формування в учнівської молоді національної самосвідомості, любові до рідної землі, держави, родини, народу; виховання громадянина, який плекає українські традиції та духовні цінності, розвиток уваги, логічного й образного мислення, творчої уяви.
 
 
Гра вимагала від учасників розв’язання інтелектуальних завдань та передбачала активність кожного. Гравці отримали низку завдань, пов’язаних з історичними подіями та видатними особистостями України. Вони повинні були розшифрувати коди, скласти ребуси, анаграми, продекламувати вірші, заспівати пісню, відгадати історичну постать, тощо. Завдання були не простими, але учасники справлялися з ними з ентузіазмом та задоволенням.
Квест-гра «Україна – серце Європи», стала для здобувачів освіти не тільки цікавим дозвіллям, але й нагодою поглибити свої знання про історію та культуру України, проявити свої здібності та вміння, відчути себе справжніми інтелектуалами.
Дякуємо працівникам Южноукраїнського міського історичного музею за співпрацю!