Конкурс малюнків на асфальті «Європа – наш спільний дім»

День Європи – це свято, яке вже стало не лише знаковим, а й доброю традицією для всіх нас. Воно є символом співпраці та солідарності народів європейського континенту, невід’ємною частиною якого є Україна.
Головною метою свята стало формування у підростаючого покоління позитивної думки щодо євроінтеграції України, знайомство з європейськими цінностями та традиціями, популяризація європейської культурної спадщини.

16 травня 2023 року у межах Тижня Європи у Державному навчальному закладі «Южноукраїнськй професійний ліцей» відбувся конкурс малюнків на асфальті «Європа – наш спільний дім».

Під час конкурсу здобувачі освіти груп 49-е, 50-з, 51-с/з, 53-к/пр, 48-к/пр, закладу освіти висловили свою активну життєву позицію на підтримку миру в Україні та світі.

За допомогою крейди та дібраної кольорової гами вони створили неординарні шедеври.

 

Територія ліцею вмить стала схожа на невелику казкову країну, де запанували різнобарв’я та винахідливість дитячої фантазії.

Всі учасники дійства: здобувачі освіти, майстри виробничого навчання та класні керівники відволіклися від складних буднів, які війна внесла у наше сьогодення.