Всі звикли на Пасху готувати паски й фарбувати яйця, але ж це ще не все частування, які можна подавати на великодній стіл. Є ще й пряники, звичайно, вони не такі популярні, як паски, але все ж не варто про них забувати. Цю випічку можна подавати гостям, пригощати нею друзів, знайомих, родичів, а також ставити на стіл в якості прикраси. Головне – правильно приготувати тісто, а також прикрасити готові вироби.
Спробувати приготувати цю смакоту та прикрасити її можна було у середу 12 квітня на уроці виробничого навчання другого курсу професії кухар, в групі № 48-кп. Дата проведення майстер- класу «Творча майстерня» припала на тиждень професії «Кухар. Продавець» та передсвятковий тиждень перед Великоднем, тому пряникові вироби випікалися у вигляді яйця і розписувалися як пасхальні крашанки. Провела майстер-клас майстер виробничого навчання Фодченко Римма Миколаївна.
Завдання виявилося дуже кропітким, але цікавим.
Кожен отримав змогу особисто виявити власну фантазію у виборі сюжету малюнка та у підборі кольорів.
Вироби отримали неповторні та дуже яскраві.