Проведено відкритий захід — вікторину “Цікава хімія”

11 квітня 2023 року в ДНЗ “Южноукраїнський професійний ліцей” в рамках тижня професії “Кухар. Продавець” майстер виробничого навчання Кузнецова Катерина Вікторівна провела відкритий захід — вікторину “Цікава хімія”.

Здобувачі освіти групи №53-кп поділились на дві команди, кожна з яких обрала свого капітана та придумали своїй команді назву. Перша підгрупа придумала назву своїй команді “Круті перці” та обрала собі капітана Ковальчук Діну, а друга підгрупа підібрала назву команді “Хімікатний кухар”, командиром якої був здобувач освіти Набойченко Ігор.   

Команди дуже відповідально віднеслись до вікторини та були активні, в аудиторії відчувався дух розумової боротьби.  Змагання оцінювало журі в складі: заступника директора з навчально-виробничої роботи Бесараб Галини Степанівни, заступника директора з навчальної роботи Грищенка Сергія Георгійовича та старшого майстра Поліщук Ольги Василівни.

За результатами вікторини перемогу здобула команда “Хімікатний кухар”, яка з рахунком 6:5 обіграла своїх суперників. Вітаємо переможців!