Виховний захід на тему «Вберегтися і вижити»

Людина постійно перебуває у приховано небезпечному середовищі. Ми живемо у світі, про який нічого, насправді, не знаємо. І впевнилися в цьому тоді, коли в нашу країну прийшла війна, яка принесла багато горя і страждань. Що ж треба знати та робити під час війни, аби захистити себе не тільки фізично, а й в інформаційному просторі? Адже безпека під час війни починається саме з обізнаності!
14 березня 2023 року в ДНЗ “Южноукраїнський професійний ліцей” викладач з предмету Охорони праці Дадика Г.В. провела тематичну годину спілкування «Вберегтися і вижити», мета якої була ознайомити здобувачів освіти із поняттям «надзвичайні ситуації»; навчити алгоритму дій поведінки у складних ситуаціях: під час повітряної тривоги, комендантської години, вимушеної евакуації, правилам поведінки при виявленні незнайомих предметів, вибухонебезпечних снарядів, мін, уламків ракет чи зброї, сформувати чітке уявлення послідовності правильних дій під час застосування ворогом ядерної, хімічної зброї, артобстрілів та замінувань території.

Здобувачі освіти груп №49-е та №53-к/п переглянули презентацію «Надзвичайні ситуації» та відео-ролики «Правила поведінки під час артобстрілів», «Вибухонебезпечні предмети», «Екстрена або тривожна валізка», «Правила безпеки в інформаційному просторі».


Цінуйте та бережіть своє життя для здійснення своїх мрій!