Інтелектуально-спортивний  квест  “В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи”

День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто носить форму ЗСУ.  Хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується  про безпеку кожного з нас та зміцнення обороноздатності Української держави.  

Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.  До Дня Збройних сил України  в ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей» пройшов інтелектуально-спортивний  квест  “В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи”.

Метою заходу було патріотичне виховання, відзначення  Дня Збройних Сил України, формування активної громадської позиції, навичок працювати в команді, виховання взаємоповаги один до одного. Розвиток  розумових і фізичних здібностей, кмітливості  та  спритності.

Організаторами квесту були: класний керівник групи №49-е Фоміна В.С., майстер виробничого навчання Бурцева І.В. та майстер виробничого навчання групи 41-е Верчук Н.А. Учасниками квесту стали  здобувачі освіти I курсу групи №49-е  та  III курсу групи №41 за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

На початку заходу  всі учасники  зібралися в актовій залі для привітання та вшанування пам’яті загиблих воїнів, здобувачі освіти поклали квіти до меморіальної дошки випускників нашого навчального закладу, які полягли на полі бою за Україну.

Потім учасникам  квесту було оголошено завдання,  умови та правила гри. Кожна команда повинна була пройти за своїм маршрутом, розгадати загадки, виконати особливі  завдання на кожній станції.

Координаторами на станціях були викладачі: Петрина В.О. (станції «Залізна рука»  та « Спортивна»),  Повознюк М.М. (станція « Влуч у ціль»),  Пінтій А.В. (станція «Мовна»),  Дадика В.М. (станція «Віхи історії»),  Мітченко О.А. (станція «Географічна»), Чумаченко О.А. (станція «Військова»),  Стебловська А.Л. (станція «Дешифратор»), Матковська Ю.Д. (станція «Художня»).

 

 Змагання  пройшли в атмосфері «позитивної конкуренції»,  захід пройшов цікаво та змістовно, а в кінці  всіх учасників чекав солдатський куліш.

Організатори заходу дякують колегам, які долучились до проведення квесту.

 Також  дякуємо кожному захиснику і захисниці, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов’язок, мужньо протистоїть агресору.

Ми віримо в мирну Україну! Ми віримо в ЗСУ і сили оборони!