Вшанування Героїв Небесної Сотні

Протягом  тижня з 18 лютого по 21 лютого 2020 рокув ДНЗ “Южноукраїнський професійний ліцей” відбулися заходи вшанування Героїв Небесної Сотні, з метою національно-патріотичного виховання підростаючого покоління, формування шанобливого ставлення до історії українського народу та національної гідності та свідомості

    18 лютого учні групи №30-е та майстер виробничого навчання Верчук Н.А. підготували загальноліцейну лінійку-реквієм  «А Сотня відлетіла в небеса».   Під мелодію гімну Небесної Сотні «Пливе кача» були запалені свічки, а під звуки метроному всі присутні схилили голови у хвилині мовчання.

    Бібліотекар Фоменко Н.В. оформила фотодокументальну і книжкову виставки «Небесна сотня. Герої нашого часу»; класні керівники  провели години спілкування  «20 лютого – День Героїв Небесної Сотні».

   19 лютого викладач української мови та літератури  Ніколаєнко Л.І. з учнями групи № 39-с/з взяли участь у бібліотечному уроці мужності до Дня Героїв Небесної Сотні у міській бібліотеці для дорослих.

  20 лютого майстер виробничого навчання Грищенко Н.В. з групою № 35-з побували на  заході  “Герої не вмирають. Вони йдуть з майдану в небо” у міському історичному музеї.