Патріотичний квест «Свято мужності й відваги»

05 грудня 2019 року в ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей» майстром виробничого навчання Верчук Н.А. проведено відкритий виховний захід, військово-патріотичний квест «Свято мужності й відваги».

Мета квесту: сприяти вихованню національної самосвідомості, формувати почуття патріотизму, гордості та любові до свого народу, його історії, зокрема,  історії козацтва;  розвивати творчі здібності, критичне мислення, кмітливість та швидкість, розвивати  інтерес до військової справи.

На захід було запрошено  військового комісара  м.Южноукраїнська  Нечая Вадима Миколайовича, який виступив перед учнями з привітальним словом, розповів про сучасний стан справ у Збройних силах України.

Учасниками були  учні групи №30-е -команда «Дужі патріоти» та учні групи №40-к/п , гр..37-е  – «Сила джури».

На квесті було запропоновано здійснити цікаву подорож у дивовижний світ чоловічої сили і краси, кмітливості і майстерності на дев’яти станціях. Учні з азартом та відповідальністю виконували завдання гри і дійшли до фінішу зі своїми перемогами.

В кінці заходу всіх чекав смачний козацький куліш з димком, який за спеціальним рецептом приготували козаки  ГО «Бугогардової  Січі».

Дякуємо всім організаторам та учасникам квесту за чудову та активну участь від якої всі зрозуміли, що майбутнє України в наших руках, а душі і серця кожного з нас переповнені патріотизму і гордості за нашу неньку Україну.