Видатні постататі України

В рамках роботи МК класних керівників та з  метою ширшого вивчення та популяризації знань учнів ДНЗ “Южноукраїнський професійний ліцей” про видатних людей, які прославили Україну своєю діяльністю, профорієнтаційних знань – 31  січня 2019 року для учнів групи 31-з класний керівник Ничепуренко Н.Х. провела виховний захід “Видатні постаті України. Винахідник електрозварювання М.М. Бенардос”.

 

На данном изображении может находиться: 3 человека, в помещении

Учні дізналися про те, що нашому видатному земляку, який народився в с. Мостове, нині Братського району,  належить близько двохсот оригінальних винаходів у різних областях техніки, сільського господарства, транспорту. Світову славу Бенардосу приніс винахід електричного дугового зварювання та різання металів – одного з найважливіших сучасних технологічних процесів. Миколу Бенардоса справедливо вважають родоначальником дугового електрозварювання. Крім того, він створив багато конструкцій зварювальних автоматів, розробив способи дугового зварювання різними електродами, дугового різання, підводного зварювання та різання і зварювання на вертикальній поверхні, винайшов оригінальні способи точкового і шовного контактного електрозварювання.

Захід пройшов з використанням інтерактивних та ігрових технологій у позитивній атмосфері.

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, в помещенииНа данном изображении может находиться: 5 человек, люди сидят

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди стоят

На данном изображении может находиться: 8 человек, люди улыбаются, люди стоят

На данном изображении может находиться: 1 человек, еда и в помещении

На данном изображении может находиться: 5 человек, люди сидят и в помещении