Зустріч учнів ліцею зі священником

У сучасних умовах соціально-економічних і політичних змін української держави суттєвого значення набувають питання духовного розвитку особистості, пріоритетність підвищення морально-соціального рівня молодого покоління. Провідним завданням виховання є розвиток у дітей  духовних цінностей, духовного здоров’я  як домінуючого начала у структурі особистості.

Процес становлення й життєдіяльності суспільства та  особистості значною мірою залежить від духовно-морального виховання,   процесу  засвоєння традиційних для українського народу біблійних духовно-моральних цінностей і послуговування ними у своїй поведінці та життєдіяльності .

З метою забезпечення ефективної реалізації  духовно-морального виховання учнівської молоді  ДНЗ “Южноукраїнський професійний ліцей” та забезпечення психологічного супроводу 15 січня 2019 року відбулась зустріч учасників навчально-виховного процесу з настоятелем храма святих Верховних Першоапостолів Петра і Павла УПЦ Віктором Буркою.

Діалог був необхідним та дуже цікавим для всіх присутніх. Також під час зустрічі всі мали змогу переглянути відеоматеріал на тему «Запобігання втрати учнівською молоддю життєвих цінностей», який підготувала практичний психолог Фоміна В.С.