Назаренко Ярослав – призер II (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів з професії Електрозварник ручного зварювання

За повідомленням сайту НМЦ ПТО у Миколаївській області – з метою реалізації освітньої політики держави, визначення якості професійної підготовки кваліфікованих робітників в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Електрозварник ручного зварювання 03 квітня 2018 року департаментом освіти і науки облдержадміністрації спільно з Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області (далі – НМЦ ПТО) на базі Вознесенського професійного ліцею проведено II (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Електрозварник ручного зварювання (далі – Конкурс).

У Конкурсі взяли участь 4 (четверо) учнів випускних груп, які отримують первинну професійну підготовку з професії Електрозварник ручного зварювання (окремо чи в інтеграції) та посіли перше місце на училищному Конкурсі.

Теоретичне завдання Конкурсу передбачало виконання тестових завдань на персональному комп’ютері з предметів професійно-теоретичної підготовки.

Далі учасники перейшли в електрозварювальну майстерню, де був проведен інструктаж з охорони праці. В ході практичного туру учні виконували завдання по виготовленню виробів з використанням електродугового зварювання покритим електродом.

Результати проведеного Конкурсу свідчать про достатній рівень знань та вмінь учнів. Усі учасники успішно виконали теоретичні та практичні завдання, продемонстрували вміння застосовувати на практиці отримані знання.

За правильністю виконання завдань та дотриманням умов конкурсу слідкувало компетентне журі: Костюков О. С., Кєрниш Л. М., Машкін О. А..

За результатами Конкурсу та на підставі спільного рішення оргкомітету та журі II (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Електрозварник ручного зварювання визначено переможцем й призерами та прийнято рішення нагородити дипломами департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації І, ІІ, III ступенів таких учнів:

дипломом I ступеня – Турянського Миколу, учня Державного навчального закладу «Первомайський професійний промисловий ліцей»;

дипломом II ступеня – Назаренка Ярослава, учня Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей»;

дипломом III ступеня – Замрику Дениса, учня Вознесенського професійного ліцею.

Вітаємо Назаренка Ярослава та бажаємо подальших успіхів!